Camina per descobrir la font del Fèlix

Camina per fer la ruta de la font d’en Fèlix. És una ruta molt aconsellable. Quan arribes a la font hi ha un espai molt bonic per descansar. És una manera per donar un tomb, descansar i tornar cap a la casa rural. L’itinerari té desnivell i a la part alta de la ruta hi ha unes vistes són molt boniques. Val la pena fer-la!

Camina passant pel bosc i per camins rurals fins arribar al lloc i poder descansar. A més, podràs veure el poble d’Olvan. És una ruta que es pot fer a peu o en bicicleta. El seu itinerari pot ser circular, per un costat és de 2,5 km i per l’altra costat de 4,1 km. Si s’escull la part més curta té més desnivell i quan estiguis a punt d’arribar aniràs veient el poble d’Olvan. O bé, si s’escull la part més llarga el trajecte és més planer i es passarà per dins del poble. El total sumant ambdós costats la ruta és de 6,6 km.

Tot plegat és per gaudir d’un entorn natural de gran riquesa en espècies vegetals. Cada estació de l’any es pot gaudir per igual. A la primavera ressalta el verd dels arbres. A l’estiu el groc dels camps. La dolça tardor el vermell i marró dels camins. I finalment, a l’hivern podem tenir la sort de veure les estalactites i estalagmites que s’han format per les baixes temperatures a la font. En tot el trajecte hi predomina la tranquil·litat i el silenci es trenca pel cant dels ocells.

En els nostres establiments de turisme rural oferim la ruta amb tots els detalls. Afortunadament, a la comarca del Berguedà tenim espais i racons dignes de visitar per poder gaudir dels recursos naturals que ens ofereix la natura.

Recorda, cal portar un calçat adequat i còmode per caminar.

0

Add a Comment