Drone per divertir-se a la casa rural

Drone és un vehicle aeri no tripulat. Cal disposar de molt espai per gaudir de les prestacions que té l’aparell. Només cal que porteu el vostre Drone i l’espai serà vostre. Els nostres establiments rurals disposen de magnífics espais exteriors. Podreu estar tranquils gaudint de la vostra pròpia experiència.

Drone a la casa rural per passar una bona estona. Fer pràctiques i aprendre al teu ritme sabent que no hi ha cap barrera. L’entorn rural és un lloc ideal per fer volar el teu Drone. Si el teu aparell disposa de càmera tindràs l’oportunitat de fer uns vídeos o fotografies excel·lents. Serà un record que et podràs emportar a casa després d’haver gaudit de l’aparell.

La normativa diu que es podran fer volar els aparells només en zones apartades d’aglomeracions d’edificis, ciutats, pobles o llocs on es trobi molta gent. L’exterior de la nostra casa rural està en un lloc on hi ha poca gent i apartada de moltes edificacions. És un lloc ideal per fer volar el teu Drone!

Les següents fotos s’han realitzat des d’un Drone. En la primera foto es pot veure una panoràmica del nostre entorn i el ramat d’ovelles pasturant al camp. En la segona foto s’ha pogut captar el conjunt de masia Ferreres, al davant hi ha el Baluard i la Volta. En aquesta imatge també es poden veure les plaques solars de sobre el Baluard. Ambdues fotos són genials!

ovelles-drone-panormicaCasa-Ferreres-drone

 

0

Add a Comment