Nevada a la casa rural

Nevada espectacular a la casa rural. Els darreres dies de febrer van ser uns dies diferents i molt bonics. El nostre entorn va quedar com una postal de Nadal. Van ser uns dies per poder gaudir d’unes imatges fantàstiques. El Berguedà i moltes altres comarques van quedar vestides de blanc per uns dies.

Nevada per tot l’entorn de la casa rural. Vam poder captar unes imatges tan boniques que aquesta entrada de blog serà diferent. Mostrarem els nostres espais en imatges i de la manera que vam treballar. 

El 27 i 28 de febrer van ser uns dies molt intensos. Calia treure la neu dels camins per no quedar aïllats. Com que va nevar molt, vam esperar que sortís el sol per fer feina, no volíem que la neu quedés glaçada en el camí.

Tot i semblar molt bonic amb la gran nevada. Els animals que pasturaven el sota bosc es van quedar sense menjar. La neu va arribar a un gruix de més de 25 centímetres. Havíem de portar els aliments amb el tractor. Afortunadament vam poder-hi accedir i tots els animals van poder menjar.

Finalment, quan es feia de nit les imatges agafaven un color molt dolç. 

 

0

Add a Comment