Ruta de la font Pere Casas

Ruta molt bonica i aconsellable. És apta per tots els membres de la família. Es pot començar a la mateixa porta de la casa rural. Al final del trajecte us animo a refrescar-vos a la riera del costat de la font. El nom de la font és Pere Casas i la riera és la de la Portella.

La ruta és lineal i la distància de quasi 5 km d’anada i tornada.La durada aproximada és d’una hora i mitja. El desnivell és de 86 metres de pujada i 152 de baixada. L’arbre que hi predomina és el pi. Durant la caminada et permet veure llocs molt bonics com la ciutat de Berga sota la Serra de Queralt i el Serrat de la Figuerassa.

ruta_font_vista_Berga

El camí és ample i bo. Es pot fer amb tota mena de calçat, no cal equipament específic. És possible fer-la amb bicicleta. Cal tenir present que s’haurà de passar per les portes dels tancats de fil elèctric i quan s’hagi passat tancar-les.

A la Volta facilitem un mapa, elaborat per nosaltres mateixos. Serveix de guia per a fer aquesta petita excursió en família. L’oferim en format digital o en paper. Només cal sol·licitar-lo durant l’estada en un dels nostres establiments.Nosaltres tenim cura de conservar i respectar el trajecte ja que forma part del nostre entorn.

Us animo a fer aquesta ruta tot passejant i escoltant els ocellets del bosc com canten. 

A l’estiu, és la meva ruta preferida. M’agrada ficar els peus a l’aigua de la riera!

0

Add a Comment