Visita l’explotació “Benvinguts a pagès”

Visita del 3 al 5 de juny, podreu veure la nostra explotació. Serà una forma diferent d’atendre-vos ja que obrirem les portes per rebre visites.

Aquesta visita és la segona edició de Benvinguts a pagès. Una oportunitat per saludar-vos de nou i conèixer altres persones que estan interessades en veure l’origen dels aliments que us arriben a la taula.

Es podrà assistir a explotacions a cada comarca catalana. Passar un cap de setmana inoblidable degustant el menú Benvinguts a pagès. Adquirir paquets especials d’allotjament. Els nostres allotjaments de Casa Ferreres: Baluard, Cal Cisteller i Volta. Oferirem gratuïtament una safata del nostre xai de Ferreres per fer a la barbacoa. Un regal especial per un cap de setmana especial.Xai-Benvingutsapages-cordero

Pagesos i pageses de tot Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per mostrar-vos els seus ramats, els seus horts, els seus obradors, els seus camps … La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la terra en el seu lloc d’origen. Directament de la mà dels seus productors!

Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat. És per posar en valor el món rural, impulsar el turisme de l’interior i potenciar la nostra gastronomia. Majors, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, grups d’amics … tots trobaran aquí una oferta a la seva mida.

Poder mostrar el nostre entorn serà veure l’estil de vida que tenim. El nostre dia a dia, a la granja i al camp. Explicarem les nostres pròpies vivències. En uns minuts volem ensenyar un esbós de la feina que fem. Ens posem d’objectiu transmetre les nostres sensacions i experiències.

Serà un privilegi per a les persones que vinguin. Intentarem atendre en la millor mesura possible a les preguntes. La visita no només serà veure coses, també es podran escoltar anècdotes. El sector primari és un sector on totes les persones fan ús dels seus productes.

Ens veiem!

0

Add a Comment