Mira les estrelles del cel

Mira una estrella. Quan arriba la nit, apareixen les estrelles. Des de l’exterior de la casa rural es pot veure molt bé les estrelles. Si la sort acompanya potser es pot veure un estel fugaç per demanar un desig.

Mira una estrella o milions d’elles. A part de gaudir de la casa rural durant el dia també hi ha activitats per a la nit. Si el temps acompanya i no hi ha núvols. La casa rural al estar situada en la comarca del Berguedà en un entorn rural on no hi ha contaminació lumínica i es pot veure molt bé el cel. Però abans que es faci de nit està el vespre que es poden veure unes imatges fantàstiques del nostre entorn. Fer turisme rural és poder gaudir de la natura en qualsevol moment.

mira_anochecer_cisteller

mira-anochecer-baluard-volta

 

 

 

 

 

Les nostres cases rurals: Baluard, Volta i Cal Cisteller a l’estiu hi ha una agradable temperatura per veure les estrelles, i a l’hivern es poden veure acompanyats amb una manta. L’important és poder gaudir de l’experiència de veure el cel estrellat en bona companyia. Són detalls que a vegades no tenim en compte. Amb només un moment es pot gaudir d’una fantàstica panoràmica.

Hi ha dies que sembla un escenari molt bonic i singular. La localitat de Saldes ha volgut obtenir el distintiu de “cel nocturn de qualitat”. Espai d’interès natural o entorns d’observatoris astronòmics. Saldes estableix una clara línia d’actuació estratègica per ser un punt de referència professional i turístic a l’astronomia. Realitzen activitats esportives com la Caminada Nocturna Saldenca, així com la instal·lació d’un planetari mòbil.

La nit amb les seves estrelles pot ser màgica!

 

 

 

 

 

0

Add a Comment