Minigolf per divertir-se

Minigolf, petanca, piscina … són diferents espais que oferim en les cases rurals per divertir-se. Passar uns dies buscant la tranquil·litat i relax per carregar bé les piles.

Minigolf és un dels espais que es pot gaudir tot l’any. Està format per 9 forats. Tenim els pals i pilotes. És un joc per divertir petits i grans. Les regles es poden adaptar a les necessitats de cada equip.

Disposem d’altres espais per passar una agradable estada per fer turisme rural al Berguedà . La piscina és el lloc que sens dubte tots la volen a l’estiu per poder donar una capbussada. Cadascuna de les tres cases d’agroturisme té el seu propi para-sol i dos o tres hamaques.

La petanca està a l’ombra dels arbres i està al costat del minigolf. Hi ha boles típiques de colors vius i el bolig pot ser una petita pedra, tot és qüestió de destresa.

A la planta baixa de la casa principal de Ferreres hi ha una sala polivalent. És un espai on es pot trobar pissarra, ping-pong i futbolí. Tots els espais s’ofereixen de forma gratuïta pel fet d’estar en un dels nostres establiments: Cal Cisteller, Volta o Baluard.actividades-rural-Berguedà

Amb aquests espais pretenem que els nostres clients disposin de diferents activitats. Volem oferir experiències divertides com l’activitat amb els animals de granja. Gaudir de les diferents rutes que tenim des de la porta dels establiments.

El relax i la tranquil·litat predominen en els nostres establiments mantenint la privacitat a l’interior. Els espais exteriors són per a gaudir de l’entorn rural. Les hores sembla que siguin més curtes!

Les experiències que cadascú es pot portar d’haver passat una estada als nostres establiments és el premi dels records. És la satisfacció d’haver gaudit d’un entorn rural amb el producte i el servei.

La satisfacció del client és la nostra satisfacció!

0

Add a Comment