Busca el Tió de Nadal des de la casa rural

Busca el tió de Nadal. És una experiència molt divertida per gaudir-ne tota la família. Quan s’acosten les festes de Nadal a tots ens agrada poder tenir un regal. Però primer, cal tenir un tió de Nadal per cuidar-lo molt bé. S’ha d’anar a buscar al bosc. Quan el tinguem a casa l’hem de cuidar molt bé i segur que tindrem molts regals!

Busca el tió de Nadal des de la casa rural. Nosaltres tenim una ruta especial per l’ocasió. Només cal escollir una de les nostres cases rurals: Baluard, Volta o Cal Cisteller per passar-hi un cap de setmana. Pensa un missatge personalitzat amb que voldries que t’esperés el tió. I pel matí trobaràs la carta de la ruta a la porta de la casa.

És una activitat per tota la família, per totes les edats. L’experiència d’anar a buscar el tió de Nadal al bosc ja és possible. Al cor dels nostres boscos hi ha tions de Nadal. Des del nostre territori, tot caminat, anireu el bosc per trobar el tió. Mitjançant un mapa que marca la ruta us permetrà anar amb els nens d’excursió pel bosc. La trobada del tió és una experiència ben diferent. El vostre tió està amagat en un indret molt especial. Veniu a trobar el vostre tió. Serà una experiència plena de màgia pels més petits de casa que seran els protagonistes de l’aventura.

La ruta també té per objectiu fomentar el respecte pels entorns naturals. Avivar la cultura i tradició del tió de Nadal. I, generar activitat econòmica a la zona. És una experiència totalment sostenible!! 

A més, durant el cap de setmana. Podreu fer altres rutes pel nostre entorn. Gaudir dels espais que tenim per jugar a: futbol, minigolf, petanca, pimpom, futbolí. I també, fer l’activitat dels animals de granja: donar el biberó als xais petits i donar el berenar especial al cavall nan que es diu Pipa.

 

0

Add a Comment