Ruta de les Tines de Ferreres

Ruta curta i fàcil de fer. És molt propera a la casa rural. El camí és ample i bo. Es pot fer amb tota mena de calçat, no cal equipament específic. És possible fer-la amb bicicleta. Va molt bé fer aquesta ruta sense pensar que es farà tard, només hi ha una distància de 500 metres.

Ruta pràctica per fer amb els petits de casa. És una excursió ideal per fer amb família. És una ruta especialment atractiva perquè els més petits poden descobrir les Tines. El recorregut pot ser lineal o circular i ens permet conèixer l’entorn més pròxim de Casa Ferreres.

Si s’escull per el recorregut lineal, només cal arribar a les Tines i tornar pel mateix trajecte. Si es vol fer la ruta circular, un cop s’ha arribat a les Tines es pot caminar una mica més fins arribar a un encreuament del camí i girar cap a la dreta. De fet, sense perdre com a referència la casa es pot anar seguint el camí fins arribar a la casa rural.

Les Tines de Ferreres és un lloc d’interès en un entorn natural. És una roca enmig del bosc que té unes excavacions, o sigui, a la part superior hi ha tres forats grans, on se suposa que hi anava el raïm, i es comuniquen als tres forats més petits, que s’entén que era per recollir el suc obtingut de premsar el raïm i així poder seguir el procediment per elaborar el vi.

Aquesta ruta la podem oferir en paper, tauleta o telèfon mòbil. Si es vol fer mitjançant dispositius electrònics mòbils només cal clicar aquí per accedir a Google Maps.

Us animem a fer la ruta!

0

Add a Comment