Ruta de la font Pere Casas

Ruta molt bonica i aconsellable. És apta per tots els membres de la família. Es pot començar a la mateixa porta de la casa rural. Al final del trajecte us animo a refrescar-vos a la riera del costat de la font. El nom de la font és Pere Casas i la riera és la de la Portella.

La ruta és lineal i la distància de quasi 5 km d’anada i tornada.La durada aproximada és d’una hora i mitja. El desnivell és de 86 metres de pujada i 152 de baixada. L’arbre que hi predomina és el pi. Durant la caminada et permet veure, llocs molt bonics de la comarca del Berguedà, com la ciutat de Berga sota la Serra de Queralt i el Serrat de la Figuerassa.

ruta_font_vista_Berga

El camí és ample i bo. Es pot fer amb tota mena de calçat, no cal equipament específic. És possible fer-la amb bicicleta. Cal tenir present que s’haurà de passar per les portes dels tancats de fil elèctric i quan s’hagi passat tancar-les.

A la Volta facilitem un mapa, elaborat per nosaltres mateixos. Serveix de guia per a fer aquesta petita excursió en família. L’oferim en format digital o en paper. Només cal sol·licitar-lo durant l’estada en un dels nostres establiments. Nosaltres tenim cura de conservar i respectar el trajecte ja que forma part del nostre entorn.

Us animo a fer aquesta ruta tot passejant i escoltant els ocellets del bosc com canten. 

A l’estiu, és la meva ruta preferida. M’agrada ficar els peus a l’aigua de la riera!

0

Add a Comment