Wifi i agroturisme, nova fórmula

Wifi és un servei gratuït per estar connectat quan les persones estan al nostre establiment. Oferim comoditat i servei. És una nova fórmula per connectar-se i desconnectar-se. Es pot fer turisme rural al Berguedà sense perdre connexió!

Wifi a Baluard i Volta, però a Cal Cisteller el lloc de connexió es troba a la planta baixa de la casa principal Ferreres és una sala d’usos múltiples. És un espai on es pot trobar la pissarra, al ping-pong i futbolí.

És fàcil connectar-se únicament cal la clau, que l’oferim durant l’arribada a l’establiment. Aquest és un sistema per al client. Wifi és gratuït però és necessària la clau.

El router instal·lat a la casa principal Ferreres. A vegades, quan no hi ha bon temps, puc connectar el SAI (sistema d’alimentació ininterrompuda). Preferim que el client pugui connectar-se amb els amics o familiars.

Sovint, les persones utilitzen una xarxa social per compartir experiències, gustos i fotos. Nosaltres tenim:
Twitter és per estar connectat amb la gent, expressant-se, i descobrir més coses que ens agrada.
Instagram és una forma senzilla de capturar i compartir moments de tot el món.
Youtube per pujar contingut original, i compartir tot això amb amics, familiars o clients, gaudir dels vídeos dels nostres establiments. Blog-twitter-youtube-instagram

També tenim un bloc en el que és possible realitzar un comentari o explicar una experiència.

Un altre sistema de comunicació és l’aplicació de WhatsApp i és necessari el servei de Wi-Fi. Amb aquesta aplicació, ens agradaria respondre el més aviat possible. En l’actualitat, la nova tecnologia és millor per a la comunicació i la relació amb els clients.

0

Add a Comment